Spring direct naar de hoofdnavigatie, de zoekfunctie of de inhoud

LAATSTE NIEUWS NOVEMBER 2015

Trots op werk #indeklei

Op veel plaatsen in Nederland wordt hard gewerkt om ons land te beschermen tegen overstromingen. Maar wie zijn de gezichten achter al dat werk in uitvoering? De twitteractie #indeklei gaf hen een gezicht!

 

» Overzicht #indeklei tweets

deventer

Oplevering Deventer een feit!

Donderdag 12 november heeft minister Melanie Schultz van Haegen de officiële opleveringshandeling van het project Ruimte voor de Rivier Deventer verricht. Hierbij onthulde zij een stadgedicht over de IJssel van Johanneke ter Stege.


Noordwaard genomineerd voor Agemaprijs

Het Ruimte voor de Rivier project 'Ontpoldering Noordwaard'  is genomineerd voor de J.F. Agemaprijs voor waterbouwkundige werken. Dit jaar dingen er in totaal vijf werken mee naar de prijs. De winnaar wordt op 10 november bekend gemaakt tijdens de Waterbouwdag in De Doelen te Rotterdam.

» Meer informatie

International Water Week

Van 2 t/m 6 november vindt in Amsterdam de derde International Water Week plaats. De AIWW is het platform voor mooie samenwerkingen en nieuwe ideeën, brengt waterprofessionals bij elkaar en verbindt het thema water met thema's als voedsel, energie, ruimtelijke ordening en bestuur.

» Lees meer over international water week